В събота ще е облачно с валежи от дъжд, които до обяд

...
В събота ще е облачно с валежи от дъжд, които до обяд
Коментари Харесай

Облачно и мъгливо с валежи в събота

В събота ще е облачно с превалявания от дъжд, които до обяд ще са на повече места в Западна и Централна България.

В часовете следобяд ще превали и на места в източните региони, само че в незначителни количества. Сняг - в планините над 1700-1800 метра. Вечерта от югозапад ще стартира скъсване на облаците. Относително безшумно време с температури от 9 до 14 градуса (в планините - от 0 до 5 градуса по отношение на надморската височина).

В неделя призори в равнинната част на страната ще има условия за намалена видимост. Денят ще е спокоен, облачността ще се раздира, на повече места в западната половина на страната. В часовете следобяд ще има краткотрайни валежи в Стара планина и в масивите на Югозапад, както и в някои региони към тях. Дневни температури – в интервала 12-17 градуса.

Последният почивен ден от поредицата към националния празник (понеделник) ще е с мъгли сутринта, безоблачен към обяд с температури сред 13 и 18 градуса и с увеличаваща се облачност до вечерта.

В резултат на поредност средиземноморски разстройства, в интервала 5-7 март дните ще са облачни с превалявания, в обособени точки на Южна България – в обилни количества. В първия от дните в Югоизтока е допустима гръмотевична интензивност. В по-високата част на планините в Западна България ще падне изобилен мартенски сняг. В температурно отношение дневните температури ще са в интервала 10-15 градуса.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР